LA GONDOLA ZWOLLE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3289 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Gondola Zwolle. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 20:21 Het was druk, dus logisch dat de bezorging wat langer duurt.
4 dec 2022 om 10:53 Mijn pizza was zeer rijkelijk belegd, maar wel wat hard gebakken. De pizza's van de anderen waren prima. De bezorgtijd viel me ontzettend mee voor een zaterdagavond.
27 nov 2022 om 22:26 Zo’n ontzettende goeie 4-kazen pizza 1 van de betere in Zwolle!
27 nov 2022 om 20:53 Eten was lekker, maar mag wel wat meer vlees tussen de Lamachuan.
27 nov 2022 om 20:02 Bestelling bijna half uur te laat
24 nov 2022 om 20:37 Eten was zoals altijd weer heel erg lekker ;-)
23 nov 2022 om 21:25 Eten was geweldig! Zeer goed!
22 nov 2022 om 21:52 Heel warme en lekkere pizza salame met smakelijke kaas en salami. In 20 minuten bezorgd door super beleefde bezorger (fooi, doe ik anders nooit). Dus La Gondola: ga ik vaker doen!
12 nov 2022 om 19:59 Duurde best lang meer dan een uur. De porties vielen wat tegen vergeleken met andere toko's. Wel lekker!
11 nov 2022 om 21:38 Pizza belegd op een stuk karton
10 nov 2022 om 21:36 Pizza was prima maar niet bijzonder lekker. Durum kebab was lauw, niet super gevuld. Dat heb ik beter gehad bij anderen.
7 nov 2022 om 18:43 Oprecht denk ik in jaren niet zo'n goeie bezorgpizza gehad in Zwolle.